åka upp i Eiffeltornet och se Paris breda ut sig?

Vore det inte fantastiskt att åka upp i Eiffeltornet och se Paris breda ut sig? Vore det inte en fröjd att njuta att njuta av fantastisk mat och vin under några dagar, att besöka det postmoderna kulturkomplexet Centre Pompidou, att ströva runt i konstnärernas och författarnas fotspår i Montmartre och Montparnasse eller att beskåda ”historiens axel” som löper 10 kilometer mellan La Défense, den nya triumfbågen, och konstmuséet Louvren? Åk till Paris och besök de platser du läst om eller sett på TV. Åk till Paris och vidga dina vyer. Åk till Paris och se de senaste trenderna inom mode och konst. Åk till ”kärlekens” stad med någon du älskar. Det finns otaliga skäl att packa väskan och resa till den franska huvudstaden. Besök oss på http://www.parisinfo.se så berättar vi mer.

Paris har så mycket att erbjuda. Den som endast spenderar några dagar eller någon vecka i staden har en helt otrolig mängd sevärdheter och begivenheter att välja mellan. Resan behöver inte kosta en förmögenhet. Den som är ute i god tid, läser på och jämför alternativ sparar inte bara pengar utan får dessutom en angenämare resa. På informationssajten www.parisinfo.se har vi sammanställt en mängd matnyttig information om flyg och bussar, prisvärda hotell och vandrarhem, intressanta restauranger och barer, de bästa stråken för shopping samt de mest fascinerande sevärdheterna.

Paris är en betagande stad. Låt dig tjusas av det myllrande folklivet och inspireras av konsten. Ta in utsikterna, smakerna och lukterna. Unna dig lite ledighet i det ständigt vackra Paris. På www.parisinfo.se hjälper vi dig att få ut så mycket som möjligt av din resa.

No related posts.