För dig som vill bli av med städningen hemma

Rent Hemma är det perfekta företaget för dig som vill bli av med städningen hemma. Företag erbjuder sina tjänster till privathushåll i Stockholmsområdet, och kombinerar hög kvalitet på sina tjänster med låga priser.

Om du är nyfiken att testa vad Rent Hemma går för så kan du boka en provstädning för endast 99 kronor i timmen. Många som anlitar Rent Hemma för städning väljer sedan att bli kunder på reguljär basis.

Du bestämmer själv hur ofta du vill besök i ditt hem av Rent Hemma. Antingen kan du boka in varje vecka, varannan eller var fjärde. Dessutom erbjuder Rent Hemma storstädning.

Rent Hemmas låga priser är en kombination av ett välorganiserat företag och det faktum att du som kund kan göra RUT-avdrag. Vad som ingår i städningen bestämmer du! Men har du inte några specifika önskemål så utgår Rent Hemma från en generell lista.

Denna lista återfinns på företagets hemsida, www.Renthemma.se. Att Rent Hemma beskriver i detalj vad som ingår i städningen är en väldigt bra service till kunden då det minskar risken för att missförstånd om vad som ska, och inte ska, göras uppstår.

Rent Hemma är ett mycket seriöst företag som är noggranna i sin rekrytering. Samtliga i personalen har tidigare erfarenhet av städning hos privathushåll. Vidare har Rent Hemma en ansvarsförsäkring som täcker kostnaden för eventuella skador som orsakas av personalen. Således kan du alltid känna dig trygg som kund hos Rent Hemma. Läs mer på https://www.renthemma.se/stadhjalp-i-stockholm/

Related posts:

  1. anlita professionell hjälp för hushållssysslo
  2. Om du vill slippa stora renoveringsarbeten i framtiden