Fotboll i världsklass – från läktarplats ute i Europa

LA Travel är den perfekta startpunkten för dig som är sugen på att se fotboll i världsklass – från läktarplats ute i Europa. Det svenska sportreseföretaget har varit verksamt i branschen sedan 2003 och har således en ordentlig erfarenhet och kompetens.
Det tycker också resenärerna, då den sammantagna kundnöjdheten ligger på 97 procent. LA Travel har under sina år i branschen lyckats bygga på ett brett kontaktnät. Kända idrottsprofiler följer med på resor och skapar en VIP-känsla.

LA Travel tar dig till engelska Premier League, italienska Serie A, tyska Bundesliga och spanska La Liga. Självklart erbjuder LA Travel också fotbollsresor till Champions League-matcher. På företagets hemsida hittar du en smart sökfunktion, där du kan ange ditt favoritlag och därefter presenterar LA Travel reseförslag åt dig. Smidigare än så kan det knappast bli!

Men LA Travel kan också bra mycket mer än europeisk fotboll. Sugen på NFL eller NHL? Självklart arrangerar LA Travel även resor till Nordamerika, såväl som Formel 1-resor.

Vidare kan du med fördel använda dig av LA Travel ifall ditt företag vill åka på en trevlig kick-off-resa. LA Travel är flexibla och sätter alltid kundernas intresse i första rummet.

När du reser med LA Travel så kan du alltid känna dig i trygga händer. Resegaranti och prisgaranti gäller. Och det är också bra att känna till att LA Travel erbjuder support dygnet runt. Tveka aldrig att höra av dig till LA Travel ifall du skulle ha några frågor.

Mer information av vad LA Travel kan erbjuda dig, och ditt kompisgäng eller företag, hittar du på företagets webbplats. Kolla in den svenska experten på sportresor LA Travel redan idag! Du kommer knappast att ångra dig. För är det några så vet hur man tar hand om sina kunder så är det verkligen LA Travel.

Fotbollsligor

No related posts.