Ge din båt lite extra kärlek och lämna in den för polering

Ge din båt lite extra kärlek och lämna in båten för polering. Råkar det vara så att du har din båt i Stockholm med omnejd så kan du med fördel låta Djursholms båtvarv i Stockholm ta hand om arbetet.

Djursholms båtvarv är ett anrikt företaget som funnits i branschen sedan 1935. Under hela tiden har företaget varit familjeägt. Djursholms båtvarv är således synonymt med kunskap och tradition.

Att boka in sin båt för polering hos Djursholms båtvarv tar bara någon minut. Allt du behöver göra är att gå in på företagets hemsida, djursholmsbatvarv.se, och fylla i vilket datum du vill få jobbet utfört.

Därefter kan du räkna med att få en snabb återkoppling. För en sak är säkert – personalen på Djursholms båtvarv arbetar snabbt och effektivt, utan att för den skull ge avkall det minsta på kvaliteten.

Vid polering så tvättas och poleras din båt upp med lämplig polish. När detta moment är klart så förseglas ytan med vax. Anses det behövas så genomförs rubbing innan polering. När det kommer till polering av överbyggnad offereras separat.

För mer detaljerad information och aktuella prisuppgifter så kan du surfa in på företagets hemsida. Där kan du också läsa om de många andra tjänsterna som Djursholms båtvarv erbjuder.

Du kan med fördel anlita Djursholms båtvarv när det kommer till motor- och drevservice av båt, såväl som bottenmålning. Glöm inte heller att Djursholms båtvarv erbjuder vinterförvaring av båtar, i olika prisklasser.

Visste du att Djursholms båtvarv också arbetar med försäkringsskador? Efter att du gjort din skadeanmälan hos ditt försäkringsbolag så kan du vända dig till Djursholms båtvarv. Företaget hämtar, besiktigar och utför båtreparationer i Stockholm.

Djursholms båtvarv ligger ute på Stora Skraggen. Om du tar din egen båt med dig ut till ön så kan du åka tillbaka till fastlandet med företagets varvsbåt. Den går mellan 09-17 varje dag.

No related posts.