Gör huset till din avbild

Det sägs att ditt hus speglar din personlighet. När folk gör ett första intryck av någon annan, tenderar de att se på: utseendet, kläder och hygien. Därför är de flesta av oss helt besatta av försköning. Nu är det dags att göra samma sak med ditt hus. När en del av dig är definierat av ditt hem, då kommer du också verkligen vill få ett gott första intryck.

Kanske gillar du dekorationer som ramar och ljuskronor? Detta ger självklart ett trevligt hem men du kommer inte att vinna det där första intrycket som vi pratar om. När du pekade på ditt hus och sa, “Det där är mitt hus”, skapades i det mycket korta ögonblick ett första intryck. Har han/hon då sett dina underbart vackra dekorationer?

Nej.

Det enda han/hon sett på de få sekunderna var fasaden på ditt hus.

Liksom kvinnor som sminkar sig och lägger märke till varenda detalj på maskaran, som för det mesta inte blir märkbart vid första anblick (förutom överdrivna sådana). Det är ansträngningen att försöka få ett bra första intryck. För fasaden, kan det räcka med enkla steg. Bli av med förra höstens minnen – kratta undan fallna, torkade blad. Odla växter och ha en trädgård. Måla ditt staket – om det är en tråkig svart, vit eller brun färg kanske du skulle vilja måla det rött för att göra det mer levande. Om alla dessa steg misslyckas, försöka hitta personer som kan göra omvandlingen åt dig. Du kan få hjälp om du besöker www.fasadrenovering.me. eller besök http://www.fasadrenovering.me/fasadrenovering-stockholm/

Related posts:

  1. Jag älskar huset där jag växte upp