Jens Saltin, en starkt bidragande faktor till att skapa smarta betalningslösningar

Som en nyckelspelare i det enormt framgångsrika företaget Klarna var Jens Saltin en starkt bidragande faktor till att skapa smarta betalningslösningar inom e-handelsbranschen. Och när han nu lanserar sin nya smarta idé, tillsammans med systemutvecklaren Fredrik Olofsson, talar allt för en ny succé.

För under våren 2018 lanserar Jens Saltin och Fredrik Olofsson appen Steven, som fått sitt namn efter uttrycket “even Steven”. Vad Steven gör är att den skapar en möjlighet för dig och dina vänner att hantera gemensamma räkenskaper på ett snabbt och effektivt sätt.

Steven är det självklara valet i alla sammanhang när det handlar om gruppbetalningar, såsom restaurangnotor, weekendresor eller insamlingen till kollegans 50-årspresent. Med Steven ser alla användare vem om har betalat och vem som har glömt bort att göra det!
Jens Saltin, född -81, har en mastersexamen från Handelshögskolan, i Stockholm. Och CV:et innefattar flera internationella och prestigefyllda uppdrag. Saltin har bland annat arbetat för hedgefonden Rubicon i San Fransisco, Kalifornien, och för Goldman Sachs, i London.

Saltins långa och framgångsrika liv inom Klarna spänner över sju år. Sin karriär inom Klarna inledde Saltin med att vara key account manager för Klarna mobil. Efter det innehade Saltin titeln Head of Sales för Klarna, i Sverige. Saltin har även varit Klarnas landschef i Holland, expansionschef och landschef för Storbritannien.

Och givet Saltins erfarenhet när det kommer till både smarta betalningslösningar, och att arbeta internationellt, talar allt för att Steven kommer att bli en succé. Planen med Steven är att först introducera appen för svenska användare men att den sedan även ska lanseras ute i Europa.

Gör dig själv och dina vänner en tjänst och ladda ner Steven så fort som du får möjlighet. Du kommer verkligen inte att ångra dig. För Steven är i stora stycken det perfekta, och högst efterlängtade, komplementet till Swish.

No related posts.