Låt rätt personer gör din byggplatsstädning.

Vi flyttade nyligen in i vårt nybyggda hus. För att försöka spara så mycket pengar som möjligt beslutade vi oss för att göra byggstädningen själva, med våra egna händer. Även om en hel del människor försökte övertyga oss om fördelarna med professionella byggstädtjänster, ansåg vi att det bara var onödigt och resulterade i onödiga kostnader.

Jag vill göra klart att vid denna tidpunkt hade vi inte jämfört hur mycket kostnaden egentligen var för de insatser som behövdes och för hur mycket arbete som egentligen behövde göras. Faktum var, att vi hade överskattat bekostnad, och underskattat arbetet. Men när vi upptäckte detta faktum långt senare var vi täckta damm från topp till tå, och så var även vårt hus (inte från topp till tå, utan  från golv till tak naturligtvis).

När vi hade beslutat att inte lyssna på våra vänners råd angående byggstädning, hade vi tyvärr glömt bort det faktum om hälsovådligenheten att stå i dammiga lokaler för länge (och det började bli riktigt länge), den tristess som oundvikligen uppstår när du skurar golv för evigt, och viktigast av allt, vårt otroligt låga tålamod.

Vi gav upp i slutet av den första dagen. Så jag satte mig vid internet och gjorde en grundlig onlinesökning om var man kan hitta rätt byggstädningsfirma, och hittade ett fantastisk städbolag genom http://www.byggstädning.org. De gjorde ett fantastiskt jobb för riktigt låga priser. Nu är vi glada över, även om lite sent, att vi tog rätt beslut. Hitta din byggstädning i stockholm här.

No related posts.