sjukgymnastmottagning med inriktning mot idrottsmedicin och omt

Rehabfysio erbjuder dig en sjukgymnastmottagning med inriktning mot idrottsmedicin och ortopedisk manuell terapi (OMT). Föredraget drivs av Katja Kvarnström, legitimerad sjukgymnast.

Om du har en idrottsrelaterad skada, och är boende i Uppsala-trakten så är Rehabfysio ett mycket bra alternativ för dig. Rehabfysio.se –  Sjukgymnast Uppsala, som du hittar på Actic Svandammen, Sjukhusvägen 2, i Uppsala, är anslutet till Uppsala läns landsting.

För ett besök hos Rehabfysio betalar du endast 150 kronor, oavsett om det rör sig om ett nybesök eller ett återbesök. Är du under 20 år går du kostnadsfritt. Frikort gäller och du behöver inte ha med dig någon remiss.

Några av de behandlingar som Rehabfysio erbjuder är: mjukdelsbehandling av muskulatur och fascia, behandling av det perifera nervsystemet, ledmobilisering, tejpning, akupunktur, elbehandling (TENS och NMES) samt specifik anpassad träning. Om du har några frågor om behandlingarna, så tveka inte att höra av dig direkt till Katja Kvarnström och Rehabfysio.

Hos Rehabfysio får du en behandling som utformas efter dig och dina förutsättningar. Och genom att besöka Rehabfysio får du också med dig verktyg i livet som gör att riskerna för att du ska skada dig under träning minskar.

Rehabfysio är ett relativt nystartat företag. Men Katja Kvarnström, som driver Rehabfysio, har flera års yrkeserfarenhet bakom sig som legitimerad sjukgymnast.

Kvarnström har bland annat studerat ortopedisk manuell terapi, idrottsmedicin, ortopedisk medicin, akupunktur och podiatri, vilket är undersökning och behandling av fötter. För tillfället går Kvarnström en specialistutbildning i ortopedisk manuell terapi.

Ta kontakt med Rehabfysio redan idag! Ju fortare du tar tag i dina skadeproblem, desto bättre. Du når Rehabfysio på telefonnummer 070-383 29 94 och på mejladressen rehabfysio@gmail.com. Du kan även boka in ett besök på Rehabfysio direkt på företagets hemsida, rehabfysio.se.

Related posts:

  1. Resa till Uppsala
  2. bra hotell i Uppsala