Välkända klädmärken inom seglarkläder och marint mode

Seglarshoppen är en webbaserad butik som har specialiserat sig på välkända klädmärken inom seglarkläder och marint mode. De säljer även accessoarer som behövs för livet till sjöss samt säkerhetstillbehör som flytvästar.

Gå in på seglarshoppen.se redan idag för att botanisera bland det breda utbud av dam- och herrkläder som du hittar där. Du hittar också skor, stövlar, solglasögon och väskor.

Seglarshoppen kan du både hitta tekniska plagg för livet till sjöss som vatten- och vindtåliga sjöställ liksom kläder som även kan användas när du inte är ute och seglar som exempelvis pikétröjor.

Seglarshoppen väljer noggrant ut sina produkter för att de ska hålla för de stora påfrestningar som en seglats innebär. De vill också vara först med det senaste inom marint mode och tar ständigt in nya spännande produkter.

För att ta del av aktuella erbjudanden och nyheter kan du följa Seglarshoppen på Instagram. Du kan också anmäla dig till deras nyhetsbrev, det gör du enkelt på hemsidan.

Saknar du något på Seglarshoppens hemsida så hör av dig till dem. Kundnöjdhet är väldigt viktigt för företaget och de har som mål att den som handlar hos dem skall vara nöjd med alla steg i sin shopping.

Att handla hos Seglarshoppen är enkelt. Du hittar lätt på sidan genom de olika kategorier som produkterna är uppdelade i. För att läsa mer om varje produkt klickar du helt enkelt på den.

Du samlar sedan det du vill köpa i din digitala varukorg och väljer därefter betalningsmetod. Du kan välja mellan att betala med kort, Klarna Direkt, banköverföring, faktura eller så kan du delbetala med hjälp av Klarna.

Att delbetala kan vara ett bra alternativ för dig som vill dela upp kostnaderna på flera månader. På hemsidan så kan du vid de olika produkterna se vad priset skulle bli per månad när du väljer att delbetala med Klarna.  Läs mer på https://seglarshoppen.se/varumarken/helly-hansen och https://seglarshoppen.se/varumarken/musto

No related posts.